Friss topikok

  • rockerkrisz: @Frontos: Szerintem egyik sem. Magyarországon sajnos egy párt sincsen amely igazán megérdemelné a ... (2010.03.12. 14:49) Munkáspárt
  • : Hát tényleg, igazad van, a környezetvédelem nagy baromság. A fenntarthatóság is nagy baromság, gyo... (2010.03.01. 15:39) LMP

Politika

Ezen az oldalon politikával kapcsolatos dolgokról olvashatsz. Én nem kötődök egyik párthoz sem, ez csak az én szemszögem.

Most az oldalon

Linkblog

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Életjel

rockerkrisz 2012.10.16. 11:34

Hurrá alkot a FIDESZ!!! EZAZ, most már 100%-osan csalódtam ebben a pártban is... De meg kellett adni nekik az esélyt, mert amit ígértek, azt valljuk be egészen korrektnek tűnt. Hazudtak, mint a többi ők is. De oly mértékben, hogy 180°-os fordulatot tettek a politikai életben. A szegény rétegek mértéktelen kizsákmányolása annak érdekében, hogy majd a burzsoá vér diadalmaskodik az államadósságon, így Magyarország nagyhatalommá válik. Nevetséges a szegények tönkretevése… Megmondta a kedves miniszterelnök is, hogy gazdagnak kell születni. A szerencsétlen proli családban pl. ha van egy jó tanuló, neki már esélye nincs a főnöki, vagy a magasan fizető pozícióba jutni, mert az államilag finanszírozott helyeket a főiskolákon, egyetemeken sorra szüntetik meg. De ez csak egy a sok rossz közül… Túl sok van ahhoz, hogy mindet felsoroljam. De egy még megér egy említést: regisztráció ahhoz, hogy szavazz, és hogy a határon túli nagy magyar honfitársaink, kiknek ugyanannyi joguk van eldönteni, hogy ki uralkodjék ebben a csodálatos országunkban, mint nekünk. Mint nekünk, akik adóznak a drága állam bácsinak. Sokan még csak nem is jártak országunkban! Ennyi erővel szavazzanak a magyarok is a szlovák, román választásokon legalább... Egyértelmű, hogy csak is a baloldal teljes széttiprására irányul ez az egész. Az erdélyi székely magyar biztosan nem fog egy baloldali - főleg már egy szépen leszerepelt - pártra szavazni, így marad a Jobbik és a FIDESZ.  Már alapban ezek a nemzeti konzultációk meg az értesítés, hogy mi jó történt teljesen feleslegesek voltak. Csak pénzkidobás és rengeteg felesleges papírpazarlás lett az eredménye. Most egy magyar átlagember döntsön egy látszólag egyértelmű kérdésben?! Pedig nem volt egyértelmű sok kérdés, így ment a jól megérdemelt helyére a miniszterelnök kérdőíve, akárcsak az értesítése, amit szintén fontos volt mindenkinek elküldeni.

kiraly.jpg

Az Azerbajdzsán-örmény üggyel kapcsolatban pedig annyit mondok, hogy egy korrekt, szerződéses alapon történt a gyilkos kiadatása, szóval akármelyik kormány lett volna hatalmon, ez megtörtént volna. Nevetséges volt amikor emiatt szidta a FIDESZ-t az ellenzék…egyik sem érdemli meg a kormányzást, a hatalmon levő kormány sem!

Szavazáskor a legjobb módszer egy baloldali pártra voksolni, mert most a FIDESZ lesz ismét megválasztva kisebb %-ban. LMP-re szavazz, hajrá…Jobbik az erősödik maga is, úgy is ők nyernek majd ha a FIDESZ már elveszítette táborát… Hát nem várom a szélsőségeseket!

image.jpg

Címkék: választás mszp fidesz jobbik azerbajdzsán örmény lmp nemzeti konzultáció

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamipolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr194851593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása